4.4 тона контрабандно дизелово гориво са иззети вчера при акции

...
4.4 тона контрабандно дизелово гориво са иззети вчера при акции
Коментари Харесай

4.4 тона контрабандно дизелово гориво са иззети при акции в Копривщица и Костенец

4.4 тона контрабандно дизелово гориво са конфискувани през вчерашния ден при акции на територията на ОДМВР-София. Това оповестиха от ОДМВР- София.

Акцизната стока е открита при профилирани полицейски интервенции за противопоставяне на контрабандата с горива, извършени през вчерашния ден на територията на Копривщица и Костенец. Около 17.10 часа, на входа на Копривщица, чиновници на РУ- Пирдоп направили инспекция на товарен автомобил „ Мерцедес Спринтер “, ръководен от гражданин на с. Владая.

В товарния отсек на микробуса е открит пластмасов резервоар с съдържимост 2000 литра, цялостен до горе с дизелово гориво. На съда били инсталирани електрическа помпа и гумен маркуч с пистолетен накрайник за източване на течността. Случаят незабавно е докладван в Агенция „ Митници “. Бусът и горивото са конфискувани от митническите управляващи с протокол.

В същото време идентична акция била извършена от чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ в ОДМВР- София и сътрудниците им от РУ- Костенец. В хода й, от частен парцел в гр. Костенец, са открити 2400 литра дизелово гориво без налични документи за генезис, съхранявано в голям брой пластмасови съдове с друга съдържимост. Горивото е конфискувано от чиновници на Агенция „ Митници “ с протокол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР