4 033,46 лева са събраните средства по време на благотворителен

...
4 033,46 лева са събраните средства по време на благотворителен
Коментари Харесай

Иван Цветков спечели благотворителен коледен турнир в Благоевград

4 033,46 лв. са събраните средства по време на благотворителен шампионат по мини-футбол, който се организира този уикенд. С тях ще бъдат подкрепени Центрове за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания. Инициативата, която се организира за първи път, се провежда от Българска фентъзи футбол асоциация и Община Благоевград.

В благотворителния шампионат по мини-футбол се включиха общо 12 тима. В самодейността участваха някогашни и сегашни футболисти, минали през школите на родния футбол, както и редица обществени тимове от Благоевград, София и района.

Ввъ финалната среща тимът на Иван Цветков разгроми Ел Класико със 6:0. На трето място е тим Камилата, а на четвърто е Сборная. Голмайстор на шампионата с 9 гола е Кирил Домозетски от тима на Иван Цветков, най-хубав футболист на проявата е Мартин Иванов от Сборная, а най-хубав вратар е Станислав Карадалиев от Ел Класико.

В другите тимове личаха имената на Георги Даскалов, Петър Златинов, Иван Цветков, Петър Занев, Димитър Коемджиев, Станислав Бачев, Иво Тренчев, Емил Равначки, Антон Костадинов, Димитър Петков, Венци Бенгюзов, Юлиан Попев, Кристиян Малинов и доста други.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР