3D пространствата за срещи в Teams могат да бъдат персонализирани

...
3D пространствата за срещи в Teams могат да бъдат персонализирани
Коментари Харесай

Microsoft добавя поддръжка за 3D срещи в Teams


3D пространствата за срещи в Teams могат да бъдат персонализирани по усета на потребителя
(снимка: Microsoft)

Миналата година Microsoft интегрира услугата за съдействие Teams със своята платформа за смесена действителност Mesh, с цел да разреши на клиентите да хостват 3D срещи във виртуални пространства, в това число без потребление на VR очила. Сега тази функционалност напуща стадия на прелиминарен достъп и скоро ще стане налична за всички бизнес консуматори на услугата.
още по темата
Интеграцията на Mesh в Teams доста наподобява на корпоративната версия на AltspaceVR, обществената платформа за виртуална действителност, която Microsoft купи през 2017 година и затвори преди към година, отбелязва The Verge. Не е мъчно да си представим, че най-хубавото преживяване с Mesh се реализира благодарение на VR очила, само че платформата сега поддържа единствено устройства Meta Quest, тъй че изборът на съвместими хедсети е стеснен.

Разработчиците са внедрили поддръжка за пространствената аудио функционалност, която оказва помощ за преструване на персонални диалози във виртуалното пространство. 3D пространствата за срещи могат да бъдат персонализирани по усета на потребителя, като се поддържа и образуване на игри с сътрудниците в тях.

Всички общоприети Mesh функционалности, в това число завладяващи виртуални пространства в Teams, ще бъдат налични за потребителите на корпоративния проект на Teams. Ако желаят да основат свое лично 3D пространство, потребителите ще се нуждаят от абонамент за Teams Premium.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР