3D принтерът Creality Ender-3 Pro е характерен преди всичко с

...
3D принтерът Creality Ender-3 Pro е характерен преди всичко с
Коментари Харесай

Creality Ender-3 Pro: триизмерен принтер с размер на печата 220х220х250 мм

3D принтерът Creality Ender-3 Pro е присъщ на първо място с опцията за разпечатване на относително огромни триизмерни фигури с габаритни размери до 220 х 220 х 250 милиметра. Устройството е по този начин проектирано, че да не заема доста място. Creality Ender-3 Pro може да бъде подложен на нормално бюро, работата му е доста тиха и не пречи на концентрацията.



Принтерът идва раздрънкан, като неговото сглобяване става за не повече от 15 минути. Не са нужни специфични умения и със сглобяването на Creality Ender-3 Pro може да се оправи и най-начинаещият.



От по-важните особености на Creality Ender-3 Pro можем да посочим високата енергийна успеваемост, усъвършенстваната дюза за по-ефективна работа, пониженото равнище на шума, опростената конфигурация, бързото загряване и висококачественото и надеждно зареждане. Има отбрана от ненадейно прекъсване на електрическото зареждане, като след неговото обновяване, триизмерният щемпел продължава откъдето е прекъснал. Поддържа се работата с операционните системи Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Mac, Linux. Принтерът разполага с LCD екран и има слот за SD карта памет и Micro-USB порт. Захранването е напрегнато 110 или 220 V. В съпоставяне с предходния модел, Pro версията е с нараснала акуратност и точност.
3D принтерът Creality Ender-3 Pro може да бъде закупен оттукЦена: 185,00 евро Складът се намира в Чехия, доставката е безвъзмездна

Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР