39-годишният обяви, че е бил доведен във Великобритания от Джибути

...
39-годишният обяви, че е бил доведен във Великобритания от Джибути
Коментари Харесай

Полицията в Лондон започна разследване, след разкритията на Мо Фара

39-годишният обяви, че е бил доведен във Великобритания от Джибути на 9-годишна възраст и е бил принуден да върши домакинска работа в замяна на храна.
 Мо Фара направи шокиращо разобличаване, бил e жертва на трафик на деца Мо Фара направи шокиращо разобличаване, бил e жертва на трафик на деца
" Специализирани служби са почнали следствие и сега събират наличната информация. Когато се оповестява за закононарушение в медиите, които имат забележителен публичен интерес и няма причина да не им имаме вяра, тогава полицията може да проверява закононарушение ", се споделя в изказване на Органите на реда, в което се прибавя, че към момента не са подадени сигнали непосредствено до полицията.

Фара разкри, че името му е било променено от Хюсеин Абди Кахин във фалшивите документи за пътуване, използвани за транспортирането му до Великобритания от жена, която никога преди не е срещал. След като пристигнали в Обединеното кралство, жената го завела в дома си в Хаунслоу, западен Лондон, и скъсала листа с данните за контакт с роднините му.

Фара е бил записан в две основни училища за много кратък период от време, преди да постъпи в средно училище във Фелтъм на 11 години.

" Решението да приказвам и да направя кино лентата беше мъчно и прочувствено пътешестване, защото не разбрах изцяло какво ми се случи ", сподели лекоатлетът за документалния филм " Истинският Мо Фара " в обява в Инстаграм.

" Но в този момент, когато моите близнаци доближиха възрастта, на която бях аз, когато пристигнах тук, почувствах, че е подобаващ миг да задам тези въпроси и да открия повече за детството си ", добави той.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР