39 секунди бяха необходими на британската боксова суперзвезда Амир Хан,

...
39 секунди бяха необходими на британската боксова суперзвезда Амир Хан,
Коментари Харесай

Изключително завръщане на Амир Хан на ринга


39 секунди бяха нужни на английската боксова суперзвезда Амир Хан, с цел да нокаутира канадския си противник Фил Ло Греко при завръщането си на кръга след двугодишно неявяване.

Това се случи на огромна церемония вечер в Ливърпул, като дуелът сред Хан и Ло Греко беше централен и оправда упованията, въпреки и да продължи прекомерно малко.

Британецът потегли избухливо и засипа Ло Греко с удари още от началния гонг. Хан пласира ляв прав, последван от прав десен, ъперкът, композиция от ляво и дясно кроше и Ло Греко падна на кръга в нокдаун.

Канадецът се изправи и потегли напред, само че бързо беше завършен край въжетата, като изпадна във втори нокдаун и реферите сложиха завършек на всичко в този мач 39 секунди след началото му.



" Чувствам се по-добре отпреди 3 години. По време на подготовката си се боксирах с олимпийци, млади и гладни експерти, които се пробваха да ме слагат напрегнат. На 31 съм, това са най-хубавите години в кариерата ми. Надявам се да не позволявам грешките от предишното, които ми пречеха ", разяснява Хан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР