39 милиона лева са отпуснати от Столична община за ремонт

...
39 милиона лева са отпуснати от Столична община за ремонт
Коментари Харесай

Софиянци ще стъпват върху 39 милиона лева

" 39 милиона лв. са отпуснати от Столична община за ремонт пътната инфраструктура в София. Общо 35 екипа работят на територията на Столична община, а над 40 са локациите, където се правят ремонтни действия. Приоритет на Следствен отдел към окръжна прокуратура са улиците с публично значение ". Това заяви Евгени Крусев, заместник-кмет по превоза в Столична община, който инспектира ремонтните действия по вътрешнокварталните улици в София.

По думите му от началото на седмицата тече дейна работа по дребните вътрешноквартални улици на София, които са подадени от районните кметове. " Във вътрешнокварталаната и второстепенна градска мрежа работим на база на това какво са ни дали районните кметове като цели ", установи той и уточни, че напъните на служащите са съсредоточени напълно към постройките с социална значителност като лечебни заведения, учебни заведения, детски градини и други

Крусев добави, че през днешния ден се подписват договорите за ремонт на улици като " Хемус ", " Орех ", " Феникс " и други. " Това са улици, които ще бъдат напълно ремонтирани или изграждани в съответните региони, а редом с това се работи и по настоящите поправки на дребните улички и огромните булеварди ", акцентира още той.

На въпрос би трябвало ли хората да отместят колите си, с цел да може да се работи умерено, Крусев съобщи, че когато има по-широко място на екипите, които работят на улиците, това би довело до по-бързото извършване на задачата. " Във всички съществени региони работим към този миг, 24-те региона на Столична община, в Панчарево и в село Кокаляне ", изясни Крусев и добави, че поради ремонтните действия са вероятни тапи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР