39-ия ден на протестите у нас, който се оказва и

...
39-ия ден на протестите у нас, който се оказва и
Коментари Харесай

Жена отиде да помогне на протестиращите и завари жалка картинка в палатките на Ларгото СНИМКА

39-ия ден на митингите у нас, който се оказва и неделен, протича прекомерно неенергично в следобедните часове, оповестява "Флагман ".

В обедните си излъчвания националните малките екрани твърдяха, че блокадите на трите кръстовища в София – пред Триъгълника на властта на бул. „ Дондуков”; пред ректората на Софийски университет; и на Орлов мост – ще останат и че се чака към тях да се причислят протестиращи по здрач.



Желанието на уредниците от „ Отровното трио” е недоволните да продължат своите протестни дейности до момента в който не видят действително оставката на Главния прокурор.

Снимка, оповестена преди малко във Facebook от жена, пристигнала на бул. „ Дондуков”, с цел да се причисли към съидейниците си, демонстрира тъжна картина.

Вижда се, че в региона няма жива душа с изключение на желаещата да помогне с наличие недоволна гражданка. Тя се е снимала на жълтите павета – пред палатковия лагер – и е написала, че не заварва никого тук.



Хората питат дали протестиращите вървят на място, единствено когато следва да бъдат снимани в репортажи на малките екрани и за какво в останалото време изоставят поста си, в случай че са решени да стачкуват до реализиране на мечтаните от тях резултати.

Снощи протестните дейности минаха неенергично и поради неподходящите климатични условия.

Призивите са довечера още веднъж да има шествие в центъра на столицата, макар че негодуванието на жителите, настояващи да получат опция за безпрепятствано напредване с МПС, пораства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР