39-годишният Васил Василев - Мешанлията, който бе убит с нож

...
39-годишният Васил Василев - Мешанлията, който бе убит с нож
Коментари Харесай

Убийците на Мешанлията в Гоце Делчев - с дълги кримидосиета

39-годишният Васил Василев - Мешанлията, който бе погубен с нож на улица в Гоце Делчев в сряда към 2 ч. и единият от убийците му, са с богати престъпни досиета. За жестокото закононарушение са задържани 21-годишната Виктория А. от Г. Делчев и приятелят й 37-годишният Николай С. от Божурище.

Преди време Виктория била другарка на Васил, само че се разделили, а той продължавал да й досажда като й пишел известия. Тя се оплакала на настоящия си другар и двамата решили да се разправят. Момичето си уговорило среща с Васил през нощна на улицата, а когато Васил дошъл с тротинетката си, двамата го нападнали. Николай го намушкал с нож в сънната артерия. После убийците се прибрали в дома на бабата на момичето в Гоце Делчев и скрили ножа. В 4 часа сутринта се качили на първия рейс от Гоце Делчев за София. През това време благоевградските служители на реда уведомили столичните си сътрудници, автобусът бил спрян в столицата и от него свалени причинителите на тежкото закононарушение, изясни прокурор Аспарухова. Виктория живеела с Николай в Божурище, само че пристигнали в Гоце Делчев 2-3 дни преди да извършат закононарушението.

Убитият Васил, който е употребявал опиати, е регистриран за обири, грабежи, опиати, обири на коли. Има 15 присъди, 14 от които са от Районен съд - Гоце Делчев и една от Окръжния съд в Благоевград. Има 11 ефикасни присъди, за последно е лежал в пандиза в Бобов дол през 2019 година, изясни шефът на ОДМВР Георги Кандев.

Убиецът Николай С. също е регистриран за обири, грабежи, опиати, нанасяне на междинна телесна щета. Има 8 полицейски регистрации в Несебър, Трявна, Приморско, няколко районно управление (на МВР) в София. Има 6 присъди и през 2007 година е лежал в пандиза в Бургас. 

Виктория е позната на криминалистите като лице, което използва опиати, арестувана е единствено един път в полицията преди 3 година

" Взети са кръвни проби на двамата обвинени за проучване за съществуване на алкохол и опиати. Има данни, че сега на осъществяване на закононарушението са били използвали опиати ", сподели прокурор Аспарухова.

Днес Окръжният съд в Благоевград ще гледа настояването на прокуратурата за непрекъсната мярка " задържане под стража ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР