39-годишният криминално проявен с инициали И.П. от Харманли, обвинен в

...
39-годишният криминално проявен с инициали И.П. от Харманли, обвинен в
Коментари Харесай

Сводник, пребил млада жена в Китен, отърва ареста

39-годишният престъпно проявен с букви И.П. от Харманли, упрекнат в опит за ликвидиране на млада жена, ще отърве ареста. Преди няколко дни мъжът бе хванат в опит да избяга от хотел в Китен, където обитавал няколко дни с млада жена. Тя е била редовно пребивана от него. При опит да избяга от униформените, обвиненият скочил от терасата и счупил два от прешлените си. В момента той е настанен в УМБАЛ-Бургас, в отделението по Неврохирургия.

Насилникът бе арестуван за 72 часа, които изтичат малко преди среднощ. Лекарска експертиза обаче изрично показва, че той е обездвижен и не може да остане в ареста. По тази причина от прокуратурата промениха мярката му за неотклонение в парична гаранция от 5 000 лв. и възбрана да напуща страната.

До този миг се знае, че битата и насилникът ѝ са пристигнали дружно в България от Холандия на 15 юни. До 25 юни те са били в къща за посетители в Равда, а по-късно отседнали в хотел в Китен.

Състоянието на момичето остава доста тежко, научи Gramofona.com. Пребиваната е в Реанимация, като ѝ предстоят още оперативни намеси. Младата жена е постъпила в болничното заведение с голям брой контузии по лицето, скалпа, гръдния панер и корема.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР