39-годишната Лора Джоунс е арестувана в Сан Диего по обвинение,

...
39-годишната Лора Джоунс е арестувана в Сан Диего по обвинение,
Коментари Харесай

Извънредно: Службите Арестуваха Чси Сериен Убиец! Лора Е Умъртвила Жестоко 189 Длъжници, Ето Снимки!

39-годишната Лора Джоунс е задържана в Сан Диего по обвиняване, че е умъртвила 189 души в интервала от 1993 до 2017 в Съединени американски щати и Мексико.

Според сътрудник Бил Дейвидсън от ФБР Лора е извънредно рискова поради хормонален дисбаланс. Нейната кондиция известна като PMDD кара дамата да е в непрекъснато положение на предменструален синдром. Тя е в положение да избухне даже и от най-незначителна провокация.

Тази жена е доста по-опасна от всеки един умопобъркан или сериен палач, който сме срещали! “, разкри Дейвидсън.



Според информация от ФБР дамата, която работи като частен правосъден реализатор и е асоциирана с водеща колекторска организация е умъртвила по изключително нечовечен метод длъжници. По последна информация жертвите и са 137 в Калифорния, 16 в Орегон, 11 в Аризона, 8 в Невада и 17 в Мексико, предава WNDR.

Била е извънредно пресметлива, в никакъв случай не е оставяла следи. Практиката е била да навестява дома на длъжника с предлог списък на имущество, и да умъртвява неподозиращите длъжници.

Защитата на Лора излиза с тезата, че дамата не е осъзнавала какво прави поради хормоналното си разстройство. Според специалисти най-вероятно я чака пожизнен затвор./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР