39-годишната американка Елис Васкес стана интернет звезда, публикувайки в Инстаграм

...
39-годишната американка Елис Васкес стана интернет звезда, публикувайки в Инстаграм
Коментари Харесай

Сексапилна баба възхити интернет l

39-годишната американка Елис Васкес стана интернет звезда, публикувайки в Инстаграм разкрепостени фотоси на своето голо тяло. Жителката на Калифорния твърди, че мъжете назовават това " пикантно ", узнавайки същинската й възраст.

Съблазнителната Елис не се стеснява да театралничи в откровени пози и непрекъснато обновява фотосите в профила си. Всяко нейно фото събира хиляди лайкове от възторжени поклонници. както оповестява  Daily Star, американката станала майка на 16 години. След три години инструкторката по йога родила втора щерка. Дъщерите й тръгнали по стъпките на майка си и двете родили на 20 години.

" Ние се мотивираме една друга да живеем допустимо най-добре живота си, макар че мнозина ни осъждат, " споделя Елис за взаимоотношенията в фамилията. Аз и моята щерка " се влюбихме в млада възраст и родихме деца. В това няма нищо срамно ", споделя красивата баба. По думите на Елис, макар напредналата си възраст, тя постоянно върви в нощни клубове и постоянно се среща с мъже, по-млади от нея с десетина години. Те всички са шокирани, когато схванат, че тази секси жена е освен майка, само че и баба.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР