39-годишна жена от САЩ внезапно е починала в дома си.

...
39-годишна жена от САЩ внезапно е починала в дома си.
Коментари Харесай

Жена в отлично здраве почина в дома си, подозират COVID-19

39-годишна жена от Съединени американски щати ненадейно е умряла в дома си. Преди да издъхне е имала признаци, сходни с ковид.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1974
Наташа От от Ню Орлиънс е била открита мъртва в кухнята в дома ѝ от нейния другар в петък вечерта. По негови думи тя развива грипоподобна симптоматика още на 10-и март, като преди този момент се е намирала в положително здравословно положение.

Още същия ден тя е освободена от работодателя си да се лекува у дома, въпреки че по това време не е била към момента тествана за COVID-19, защото положението ѝ "не представлявало риск за публичното здраве ", твърди нейният другар.

Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати

Все отново тя бива тествана за ковид на 16-и март, т.е. близо седмица откакто се разболява. Забавените ѝ резултати от теста трябвало да излязат през днешния ден.

Приятелят ѝ съобщи още за една от локалните медии, че От се е чувствала "отлично " деня на гибелта си, като допълнила, че "билките явно оказват помощ ".

В четвъртък двамата са се видели за последно, като тя му е споделила, че "се усеща по-жизнена от всеки път, само че сякаш изпитвала нещо в белите дробове ".

Мъжът предложи всеки, който изпита някакво неразположение, изключително в случай че става дума за болежка в белите дробове, да не се колебае, а незабавно да потърси здравна помощ.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1974  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР