39-годишна жена е починала в пловдивска болница след нанесен побой

...
39-годишна жена е починала в пловдивска болница след нанесен побой
Коментари Харесай

39-годишна пловдивчанка издъхна след жесток побой от съпруга й

39-годишна жена е умряла в пловдивска болница след нанесен побой от брачна половинка й, а Районният съд в града под тепетата го остави за непрекъснато в ареста.
Още по темата
Около 14.30 часа на 9 февруари в пловдивското Трето РПУ е подаден сигнал за призната по неотложност в интензивно поделение жена в тежко положение след побой. 

При извършените незабавни оперативни и издирвателни дейности униформените открили, че тя е станала жертва на домашно принуждение, а причинител е 40-годишният й брачен партньор. Семейството живеело в жилище в пловдивския кв. " Кършияка ".

При задържането престъпно проявеният мъж е направил признания. Случаят е докладван в Районната прокуратура, където е формирано досъдебно произвеждане. На арестувания е повдигнато обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение.

Въпреки напъните на лекарите обаче на 10 февруари 39-годишната жена е издъхнала. 

Днес 40-годишният Ангел Захариев застана пред Районния съд в Пловдив, който гледа мярката му за неотклонение. Защитничката му настоя съвещанието да се организира при закрити врата, а магистратите позволиха. 

След като разгледаха доказателствата по делото, съдиите постановиха най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ". 

За Dir.bg представителят на Районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев заяви, че се чакат резултатите от съдебномедицинската експертиза, след което обвиняването против арестувания най-вероятно ще бъде преквалифицирано поради настъпилата гибел на брачната половинка му. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР