39-годишен мъж е осъден на 24 години затвор за изнасилване

...
39-годишен мъж е осъден на 24 години затвор за изнасилване
Коментари Харесай

24 години затвор за мъж за системно изнасилване и блудство на две деца

39-годишен мъж е наказан на 24 години затвор за обезчестяване и блудничество с две малолетни деца .

Той е приет за отговорен за това, че в интервала от неустановена дата през месец февруари 2020 година до 24.02.2021 година в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение, тринадесет пъти се е съвкупил с момиче, ненавършило 14 години . Мъжът принудил детето със мощ и заплашване , оповестяват от пловдивската окръжна прокуратура.

Той е приет за отговорен и за това, че на неустановена дата през месец февруари 2021 година, още веднъж в Пловдив, е направил дейности на полово задоволство с лице от същия пол , като е използвал за това заплашване и е употребявал състояние на взаимозависимост и контрол, като действието е осъществено във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст.

Окръжен съд-Пловдив е наложил на С.С. едно общо най-тежко наказване в размер на 24 години отнемане от независимост при първичен „ непоколебим “ режим.

Със същата присъда Окръжен съд-Пловдив е осъдил  С.С. да заплати на потърпевшата сумата от 25 000 лв., а на пострадалия  - сумата от 5000 лв., представляващи обезщетение за породените им с осъществените закононарушения неимуществени вреди.

Присъдата не е дефинитивна и предстои на обжалване и митинг в 15-дневен период пред Апелативен съд-Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР