39-годишен кюстендилец, пребиваващ в с. Раждавица, е задържан с полицейска

...
39-годишен кюстендилец, пребиваващ в с. Раждавица, е задържан с полицейска
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Арести за дрога, и още...

39-годишен кюстендилец, пребиваващ в с. Раждавица, е арестуван с полицейска заповед в края на предходната седмица от чиновници на районно управление (на МВР) Кюстендил за владеене на опиати. При осъществена инспекция от него са конфискувани 2 опаковки амфетамин. Видът на опиатите е открит с полеви наркотест. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Кюстендил, за ръководство на МПС след приложимост на алкохол.40-годишният лидер на л.а. „ Ауди “ е тестван на пътя сред селата Ваксево – Друмохар. Тестът, изработен му с техническо средство, е отчел резултат 1.95 промила. За случая е известен дежурен прокурор.

Двама непълнолетни/17 г./ са арестувани от бобовдолски служители на реда за владеене на наркотични субстанции. От момчето, което е тествано в центъра на града, е конфискувана опаковка с канабис, от жилището на момичето са конфискувани опаковка амфетамин и опаковка метамфетамвин. Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. По случаите са формирани досъдебни производства в районно управление (на МВР) Бобов дол, известен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица е зародило ПТП в с. Гърляно – на паркинг лидерът на л.а. „ Волво “ при маневра на заден ход е блъснал пешеходка/64 г./, породена и е междинна телесна повреда/счупен крак/. На потърпевшата е оказана здравна помощ в кюстендилската болница, по случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР