39-годишен криминално проявен мъж преби приятелката си и я остави

...
39-годишен криминално проявен мъж преби приятелката си и я остави
Коментари Харесай

Мъж преби приятелката си и я остави пред болницата в Бургас с опасност за живота

39-годишен престъпно проявен мъж преби приятелката си и я остави пред болничното заведение в Бургас.

От полицията в града оповестиха, че в четвъртък в 7.00 сутринта са получили сигнал за това, че жена е потърсила помощ в УМБАЛ - Бургас. Тя била в безпомощно положение, мъчно преносима, във очевидно несъответстващо положение и следи от побой. На регистратурата в болничното заведение тя помолила за помощ. 

25-годишната жена от Плевен е ориентирана към Шокова зала, където ѝ е направена незабавна интервенция, след което е оставена в реанимацията с заплаха за живота.

Криминалисти незабавно открили бияча - 39-годишен мъж от Харманли, който е престъпно проявен и осъждан.Той и момичето се прибрали от Холандия на 15 юни, изкарали известно време в Харманли, след това били в Равда и Китен. Мъжът е арестуван, като по време на ареста е опитал да избяга, скачайки от терасата на хотелска стая от втория етаж. Мъжът е откаран в болница, където е открито, че има два счупени прешлена. 

По-късно пред служители на реда той направил цялостни признания и обяснил, че редовно пребивал приятелката си. На 29 юни след следващото посягане персонално я докарал и оставил пред бургаската болница, където потърпевшата потърсила здравна помощ.

Точните аргументи за побоя се обясняват, а на мъжа е повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране. Той е арестуван с прокурорско разпореждане за 72 часа. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР