39-годишен дилър на наркотици е задържан при спецакция на служители

...
39-годишен дилър на наркотици е задържан при спецакция на служители
Коментари Харесай

Спипаха столичен наркодилър в крачка

39-годишен дилър на опиати е арестуван при спецакция на чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На 10 ноември при осъществяване на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции в ж.к. „ Студентски град “, чиновници на бранш „ Наркотици “ при Столична дирекция на вътрешните работи задържаха 39-годишен дилър и негов клиент.

Двамата били хванати директно след покупко-продажба на наркотични субстанции.

В хода на последвалите процесуално-следствени дейности при персоналните обиски на двамата мъже са конфискувани 17 пликчета, запечатани по характерен метод, съдържащи бяло прахообразно вещество, мобилни телефони и пари.

При претършуване на жилището, населявано от дилъра, са конфискувани найлонови пликове с бяло прахообразно вещество и тревиста маса, електронна везна и огромна парична сума.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а продавачът и купувачът са арестувани с полицейски ограничения до 24 часа. От направената експертна информация е открито, че конфискуваните субстанции са 38.44 грама кокаин и 65.83 грама коноп.

След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура на 39-годишния дилър е повдигнато обвиняване и му е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Клиентът е разпитан в качеството на очевидец и освободен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР