39 фенове бяха арестувани при сблъсъци преди и по време

...
39 фенове бяха арестувани при сблъсъци преди и по време
Коментари Харесай

След дербито: 39 в ареста, 2 обгазени момичета и 1 ударен съдия

39 почитатели бяха задържани при конфликти преди и по време на мача сред Левски и ЦСКА (2:2).

Първото сблъскване пристигна на малко извънредно място - Южния парк. Сигналът за него е получен към 13,40 ч. на тел. 112. Незабавно натам са пратени полицейски екипи и при появяването им групите са се разпръснали.

Впоследствие случай с ранен има в региона на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ". Пострадалият обаче е без съществени пострадвания, което е открито след откарването му в болница. Най-спокойно бе на самите шествия, където многочислената полицейска защита блокира всевъзможни опити за принуждение и вълнения.

Най-жестокият пердах сред почитатели на двата тима е на бул. " Васил Кънчов " във Враца. До него се стигна, откакто последователи на " алените ", пътуващи от Козлодуй, устройват засада на " сините " при магазин за техника, твърди " Меридиан Мач ". В всеобщия пердах вземат участие към 100 индивида от двете агитки. Минути след сигнала регионът почернява от полиция. Целият разполагаем състав на органите на реда е мобилизиран да приключи багра. Има и потърпевш чиновник от престъпна полиция.

Арбитърът на дербито Левски - ЦСКА Георги Кабаков беше ударен с бутилка от минерална вода. Това стана на почивката, до момента в който реферът се прибираше в съблекалнята. Бутилката полетя от Сектор А, където бяха настанени почитателите на Левски.

Различни произшествия в двата фенски бранша - Б и Г, пратиха в болница две девойки, пристигнали да гледат мача. Въпросните девойки бяха откарани с коли за спешна помощ в болница още по време на дербито. И в двата случая става дума за обгазяване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР