39 е красива възраст, когато след себе си си оставил

...
39 е красива възраст, когато след себе си си оставил
Коментари Харесай

Меган Маркъл навърши 39!

39 е красива възраст, когато след себе си си оставил нещичко, даже и малко, което е почтено за удивление и което е подкрепило добруването и съществуването на други хора по света. На 4 август херцогинята на Съсекс Меган Маркъл навърши тъкмо 38, а ние честваме рождения й ден с 39 обстоятелството, които или не сте чували, или сте не запомнили около целия поток от информация, който изтича и е обвързван с нейното име.

1. Като приказваме за имена - Меган не е първото, а второто й име. Цялото й име е Рейчъл Меган Маркъл.

2. Героинята й в „ Костюмари “ – филмът, който я прави известна, също се споделя Рейчъл.

3. Естествената коса на херцогинята на Съсекс е къдрава, което произтича от смесения й генезис, само че Меган постоянно я оформя или изправена, или на леки талази.

4. В сериала „ Костюмари “ тя носи своите лични бижута.

5. Майката на Меган е афроамериканка, само че татко й, който е бял, е потомък на холандски, британски и ирландски заселници. Свързват името й като далечна родственик на Уилям Шекспир.

Снимка: Getty Images
Малко известни фрагменти от детството на Меган и Хари, които ще ви очароват (ВИДЕО)
6. Някои британски издания даже показват, че двамата с Хари са далечни родственици.

7. Преди да стане известна и до момента в който се явява на кастинги за актриса, Меган била калиграф на свободна процедура. А калиграфията е изкуство за основаване на хубав и елегантен почерк.
Снимка: Getty Images

8. През 2016 година, след пътешестване до Руанда, актрисата става дипломат на канадската благотворителна организация „ World Vision Canada “, която работи за възстановяване на детския живот в разрастващите се страни.

9. Кучето Богарт, което е мелез сред лабрадор и шепърд, се появява в живота на Меган, с помощта на Елън Дедженеръс. Когато актрисата била в подслон за кучета точно известната водеща била инцидентно там и я убедила да вземе четириногото.

10. Баща й е този, който възпламенява интереса й към актьорската специалност. Томас Маркъл постоянно водел щерка си на снимачната площадка на „ Женени с деца “, където отговарял за осветлението.

Вижте целия материал на Ladyzone.bg:
39 обстоятелството от живота на Меган Маркъл, с които честваме 39-ия й рожден ден Тя е по-възрастна от Хари. Само с три години, само че въпреки всичко
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР