''Все още не мога да коментирам мотивите на съда в

...
''Все още не мога да коментирам мотивите на съда в
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова: Правата ни са нарушени!

''Все още не мога да разясня претекстовете на съда в елементи. Само ще кажа, че още веднъж има нарушаване на правата ни, тъй като медиите получиха претекстовете преди нас самите, което е още веднъж за очерняне'', това сподели пред ТВ Евроком подсъдимата заместничка на Иванчева Биляна Петрова за оповестените претекстове на съда по отношение на тежките неоправдателни присъди за нея и някогашната кметица на община Младост Десислава Иванчева.

''Не съм стигнала до края с четенето, само че открих към този момент над 100, съгласно мен, лъжи в претекстовете и разминавания с обстоятелствата или липса въобще на доказателства'', добави Петрова.

''Доказано е, че самият арбитър споделя, че правата ни са нарушени. Също, че доказателствата не са събрани по надлежния ред и презумцията за невиновност още веднъж не е на първа линия, както е по закон. На всички е ясно, че това е поръчково задържане, политическо задържане, ние сме много дейни, не се откриха никакви нарушавания с ръководството на администрацията и заради това ни ''сготвиха'' по този начин'', разяснява Десислава Иванчева претекстовете на съда пред ТВ Евроком.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР