''Великобритания е изложена на риск да унищожи страхотната си връзка

...
''Великобритания е изложена на риск да унищожи страхотната си връзка
Коментари Харесай

Шефът на Siemens: Великобритания рискува да унищожи връзките си с Европа

''Великобритания е изложена на риск да унищожи страхотната си връзка с останалата част от Европа поради неуспеха си да обезпечи договорка за Брексит, сподели за Би Би Си основният изпълнителен шеф на Siemens за Обединеното кралство Юрген Майер.

"Ние сме в миг на рецесия тъкмо в този миг.'' "Трябва да намерим път напред, с цел да можем да възстановим това доверие, с цел да ни даде убеденост да влагаме още веднъж тук. " ''Доверието във Англия ще се върне, откакто обстановката бъде решена.'', добави той.

Г-н Майер сподели: ''Ако през днешния ден заявя пред борда на компанията, че тук има още една фабрика, която желая да отворя за огромен инфраструктурен план в Обединеното кралство, мога да ви кажа, че с тази неразбория в този момент, предлагането няма да получи утвърждение.''

''Спомням си, че тази страна беше болното място на Европа през 1974 година и ни бяха нужни 45 години, с цел да създадем Англия, която е приближен и благонадежден търговски сътрудник.'' "Моята компания, сходно на доста други, е вложила стотици милиони в тази страна през този интервал. "

Майер сподели обаче, че откакто Англия знае своето бъдеще, той е "100% сигурен ", че вложенията в страната ще продължат.

В понеделник предприемачът изпрати намерено писмо до депутатите, като ги прикани да вземат бързо решение за бъдещето на Англия във връзка с Брексит.. В него той съобщи: "Брексит изчерпва бизнеса ни и унищожава голямата известност на страната като икономическа мощ. " Той добави, че залогът за прехранване на хората е заложен и че "разумните бизнес вложения могат да бъдат в отломки до края на седмицата, в случай че няма триумф ".

Г-н Майер приключи писмото си с думите: „ Това е последният ви късмет да се обедините, с цел да изградите нов консенсус за Англия и по-късно да ни позволите да преминем от Брексит към доста други въпроси, които се нуждаят обезверено от разискване, като да вземем за пример индустриалните тактики и умения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР