''Въпросът е принципен, той не опира до Евроком. Прокуратурата и

...
''Въпросът е принципен, той не опира до Евроком. Прокуратурата и
Коментари Харесай

Румен Петков: Балтов и Ангелов са магистралки, които слушат Борисов

''Въпросът е кардинален, той не опира до Евроком. Прокуратурата и полиция влезе и в Съюза на българските журналисти''. Това съобщи водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком. Оглавяваната от Петков партия е алармирала ръководителите на Европейската комисия за странните, меко казано, инспекции на рекламодателите, които популяризират по време на предаванията ''ЕвроДикоФ'', ''Честно казано с Люба Кулезич'' и ''Седмичник с Владо Береану'', които се излъчват по ТВ Евроком.

''Ние сме сезирали управлението на Европейската комисия и в лицето на ръководителя ѝ Урсула фон дер Лайен, и в лицето на заместника ѝ Вера Йурова, не да с цел да клепаме страната, а с цел да е ясно какво става тук. Ако си замълчим - на следващия ден ще смачкат предаването на Диков, в други ден предаването на Николай и по-късно няма да има кого да мачкат'', разясни Румен Петков.

Той по-късно разяснява последните подвизи на премиера Борисов, откакто той се излекува от COVID-19 и още веднъж потегли из България с джипката, с цел да си прави пиар. ''Това, че е необразован няма да изненада никого,а това, че е фашизоиден би трябвало да се знае. Той има това мислене. И го споделя с магистралките Балтов и Ангелов. Борисов го разбирам, той това прави, друго не може. В наличието на двете магистралки той може да приказва каквото си желае. Аз не разбирам тази полюция на двамата да стоят като магистралки и да слушат еманацията на наглостта и глупостта'', сподели водачът на АБВ.

Бившият вътрешен министър приказва и за коронакризата, с която ръководството несъмнено не се оправя. ''Става дума за безспорна неначетеност. Второ, никаква грижа действително за здравето на българския жител. И трето, административна и управническа нищета'', счита Петков.

То бива, бива, но такава подлога да е на върха на Лекарския съюз..'', по този начин водачът на АБВ разяснява изявлението на ръководителя на БЛС - доктор Иван Маджаров, който съобщи, че обществото се е провалило в битката с COVID-19.

Сашо Диков и Румен Петков се върнаха и на позабравената тематика за пачките и кюлчетата в спалнята на Бойко Борисов: ''Няма никакво подозрение, че в тази ситуация прокуратурата има безусловно слугинажно държание. Главният прокурор не разпореди незабавна инспекция, той му даде опция да покрие всичко'', означи някогашният вътрешен министър.

Той заяви, че на 18 ноември, сряда, АБВ провежда митинг пред Европейската комисия в София, като подтекстът му е запитване към европейските ни сътрудници дали одобряват индивида с кюлчетата.

Румен Петков добави, че АБВ ще алармира Европейската комисия и за нахлуването на прокуратура и полиция в постройката на Съюза на българските публицисти.

Целия диалог сред Сашо Диков и Румен Петков можете да изгледате след 48:57 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР