''Усъмних се в щедростта на Делян Пеевски първоначално заради бързите

...
''Усъмних се в щедростта на Делян Пеевски първоначално заради бързите
Коментари Харесай

Журналистка: Усъмних се в щедростта на Пеевски. През едно АД могат да изперат много пари

''Усъмних се в щедростта на Делян Пеевски в началото поради бързите проби, които бяха дарени. Много е необичайно в такава комплицирана обстановката, с тази пандемия, бизнесът да излезе с едни гърди пред страната. И всички хора да си зададат въпроса: " Е, по какъв начин по този начин? Държавата няма ли запас да обезпечи своите лечебни заведения, изключително в обстановка на пандемия''? Това съобщи журналистът Венелина Попова в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

След като тя разгласява две публикации в уеб страницата zaistinata.com: Кой подарява от името на Пеевски? и ''Интръст'' ЕАД - скритият дарителски портфейл на Делян Пеевски, работата ѝ закупи сериозна известност, а офанзивите от медиите на Делян Пеевски не закъсняха.

" Според мен тук е значимо да кажем друго. В тази акция за даренията на Пеевски вземат участие депутати и представители на локалната власт. Това би трябвало да направи усещане, в това число председателката на Народното събрание би трябвало да бъде обект на инспекция. Не може да има загадка, би трябвало да се знае произходът на парите, тъй като през едно акционерно сдружение могат да изперат доста пари ", съобщи още Попова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР