''Трябва да е ясно, че мафията в правителството, мафията е

...
''Трябва да е ясно, че мафията в правителството, мафията е
Коментари Харесай

Дончева: Мафията е в правителството, в МВР, в специалните служби. Измитане на тази сган

''Трябва да е ясно, че мафията в държавното управление, мафията е в Министерство на вътрешните работи, мафията е в специфичните служби. Мафията е във всички държавни институции и организации, и в случай че би трябвало да се оправим, това значи измитане на тази паплач, значи съд и затвор, значи изчистване на тези хора, които нямат нищо общо с правораздаване, нищо общо с господство на закона. Това значи промяна на Висш съдебен съвет, оставка на основен прокурор и заблуждение под отговорност на всички лица, които си разрешават да правораздават. Те са машини за политически поръчки''. Това сподели водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева в предаването " ЕвроДикоФ ", излъчващо се по ТВ Евроком.

Тя разяснява, че на митингите в поддръжка на Румен Радев се виждат млади лица, хора с детски колички, които не се опасяват.

" Трябва да е ясно, че Бойко Борисов е олицeтворение на своето нощно шкафче с банкнотите от 500 евра. Какво си мисли той? Какви пируети прави на тематика, че някой му завиждал за Шенгенското пространство, че пречел нещо, това си е персонално негова работа и той може да си живее в неговия успореден свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР