''Този протест се различава. Аз в последните години съм бил

...
''Този протест се различава. Аз в последните години съм бил
Коментари Харесай

Бизнесмен: Борисов ще падне до Нова година, ще има шокиращи разкрития

''Този митинг се разграничава. Аз в последните години съм бил на съвсем всички митинги. По няколко характерности се разграничава от другите. Мнението желая да си изразя, аз имам внук на 4 години, който ми споделя да вървим да викаме ''Оставка''. Това съобщи предприемачът Пламен Стоянов-Дамбовеца в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком. Стоянов и синът му бяха измежду задържаните на първото Велико национално въстание, провело се на 2-ри септември.

В присъединяване си при Сашо Диков той свидетелства за потресаваща полицейска неучтивост при арестите.

''Два прочита имам. И аз не обичам конспирациите. Аз съм отишъл на митинга, бяхме аз с двамата ми сина, брачната половинка ми, приятелката сина ми и други две приятелки. Може да е чиста случайност, а другата опция е да е чисто дирижирано. В съда не можаха да дават доказателства. Аз опозиция мога ли да оказвам? Всеки може да оказва опозиция, ние не сме олигофрени. Мен ме душиха 7-8 индивида, един откъм гърба с две ръце ме душеше от самото начало. Изкарах повече от минута и половина, две, без въздух. На тия млади момчета не им е ясно, а и на тези, които ги инструктират, че захват през главата е опит за ликвидиране. Ако си на съревнование ще те дисквалифицират веднага'', показа Пламен Стоянов-Дамбовеца пред Сашо Диков.

''Казва ми ръцете на микробуса и смъкна раницата. Ти представяш ли си? Какво да направиш като ти душат детето? Обясних им на тези олигофрени, че ще имат проблеми'', описа още той.

Стоянов добави описа си с това, че служители на реда са си слагали колената върху него.

Той счита, че Канна Рачева (б.р. репортерката на bTV) и операторът ѝ са били преднамерено напръскани, с цел да не отразят грубия арест на него и сина му.

Дамбовеца шокира с това, че служителите на реда си извадили здравно, че били бити, до момента в който той е бил в ареста.

''Тези са некомпетентни. Но това не е към всички служители на реда. Има едни ядра, които са персонално инструктирани от оня. Хората са отвратени от тоя простак (б.р. евентуално засяга Бойко Борисов)'', счита Пламен Стоянов.

Според него провокациите на 2-ри септември са били проведени от най-високо равнище в страната.

''Той е пиле на грил. Той, в случай че падне, ще му лъснат всичките каши. Аз мисля, че до Нова година ще е реалност (б.р. оставката) и ще има шокиращи разкрития'', разяснява Пламен Стоянов-Дамбовеца тематиката за оставката на премиера Бойко Борисов.

Целия роман на Пламен Стоянов-Дамбовеца можете да изгледате след 9:40 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР