''Това е много интересно, което той говори и трябваше да

...
''Това е много интересно, което той говори и трябваше да
Коментари Харесай

Проф. Велислав Минеков за Борисов: Чудя се как такова нещо може да е премиер

''Това е доста забавно, което той приказва и трябваше да се чуе на всички места. Това е тъкмо толкоз скандално, колкото и диалога ''Мишо Бирата''. Един подобен човек неотложно би трябвало да си отиде от властта. Това е декларация за довиждане с каквато и да била власт'', това декларира проф. Велислав Минеков в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком по адрес на премиера Бойко Борисов. Критичните му слова са предизвикани от изявлението на Борисов в Ямбол (преди седмица), че в случай че в България се стреля като в Сирия, то той ще ''хване'' нанякъде. Тоест ще избяга.

''Той към този момент е в положение да бъде ръководен отвред. Не единствено от чужбина, само че и вътрешно в България. Неговото можем да определим като ''класическа политика на обръщащата се палачинка''. Той е нищо повече от това. Обичам Путин, но обичам и Европа. Тайпи ми е другар, но не напълно, дай да забележим какво ще кажат американците'', характеризира той държанието на министър-председателя Бойко Борисов.

''Откакто този човек е министър председател, когато пусна тв приемника, аз изпадам в изненада, че такова нещо може да е министър председател, от ден първи. Едно се чудех, че може да работи въобще за полицията като основен секретар, едно се чудех, че може да бъде кмет, само че това, че е министър председател, някак си е в действителност неясно. Абсолютно неясно. Погледнете му държанието в чужбина, по какъв начин се гуши, по какъв начин желае да ги целува, той не знае етикет какво е. Не знае по какъв начин да се държи. Никой не смее да му изясни по какъв начин, тъй като ги е страх'', добави проф. Велислав Минеков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР