''Тo бeшe яcнo нa вcички, в мoмeнтa нe знaм зaщo

...
''Тo бeшe яcнo нa вcички, в мoмeнтa нe знaм зaщo
Коментари Харесай

Дуци с още разкрития, свидетелстващи за връзка между Бойко Борисов и Борислава Йовчева

''Тo бeшe яcнo нa вcички, в мoмeнтa нe знaм зaщo никoй нe гoвoри. Cтaнкo дoйдe пoлoвин гoдинa прeди aз дa дoйдa и бeшe яcнo. Предупредиха ме, че е най-важният човек в тима, че е доста значимо да не се контузи и да не стане нещо. Пo тoвa врeмe тoгaвaшният и ceгaшeн миниcтър-прeдceдaтeл cи имaшe връзкa cъc cecтрaтa нa Cтaнкo - Бoриcлaвa Йoвчeвa ", това съобщи някогашният чиновник на ЦСКА - Драголюб Cимoнoвич, в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком. За казаното от Симонович, по прякор Дуци, се разбра още през вчерашния ден, когато беше излъчен анонс на казаното от него.

''На мен ми споделиха като пристигнах още. Да се лъжем в този момент... Колкото и да си приказваме, че са частни тимовете, доколкото аз виждам и в този момент в България политиката е доста повече във футбола, в сравнение с е в Сърбия. Въпреки че в Сърбия тимовете са държавни.

По мотив разкритията на наставника, че всички са знаели за връзката сред Бойко Борисов и манекенката Борислава Йовчева, Симонович разкри, че братът на моделката и футболист на ЦСКА - Станко Йовчев, е имал опция да получи повече привилегии, в случай че е бил по-нахален.

''След това със Станко станахме близки. Той пристигна и ми сподели тъкмо това: ''Аз съм тука, знаеш по каква линия, не желая да сътворявам на никого проблеми. На мен ми е значимо единствено да съм тук, почитател съм на ЦСКА. Момчето в действителност добре си тренира, работи си. Наистина нямаше качества за футболист на ЦСКА. Единственото значимо бе да бъде в тима. Това всички го знаят. И предходните треньори преди мен, и след мен е имало треньори. Пената беше тогава, целият стадион. Мисля, че за никой не е тайна'', описа Симонович. По думите, връзката на Борисов и Йовчева за всички на ''Армията'', към ''Армията'', в София и цяла България, не е била загадка.

" Има интервенция на политиката в спорта. Има ли различен подобен случай? Собственикът на ЦСКА се отдръпва и след 10 години става притежател на " Левски ". Това на Запад не може да стане'', счита Дуци, който в интервала си в ЦСКА беше състезателен шеф, а за малко и старши треньор.

" Станко е едно извънредно положително момче. Имам най-хубави усещания от Станко. Не сме се чували от 5-6 години. Последно играхме тенис (б.р. при Иван Саздов, приятелят на Бойко Борисов) и си говорихме. Той отиде в Локо (Пловдив) по-късно и тогава прекъснахме връзка'', показа Драголюб Симонович.

Относно неговия престой в ЦСКА и обвиняванията, че през 2012 година купата е била продадена на Лудогорец, Симонович отговори по този начин:

" Всичко допустимо беше направено да се завоюва тази купа. Имаше добър тим. Тогава имаше късмет да се направи сериозен пробив в евротурнирите. Давам за образец Цървена звезда. Преди 4-5 години Цървена Звезда също имаше огромни отговорности от 50 милиона и нещо. Но две влизания в Шампионска лига и Лига Европа и в този момент Цървена Звезда е сериозен тим, който покрива своите отговорности. Помага страната, оказват помощ и компании, само че няма проблем с лицензи, няма проблем със възнаграждение. В момента Цървена Звезда е с бюджета на равнището на Лудогорец. За ЦСКА всичко потегли надолу след 2012 г.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР