''Продължаваме битката за държавния герб с Мартин Димитров във Върховния

...
''Продължаваме битката за държавния герб с Мартин Димитров във Върховния
Коментари Харесай

Битката на адв. Петър Славов и Мартин Димитров за държавния герб продължава

''Продължаваме борбата за държавния герб с Мартин Димитров във Върховния съд, откакто това, което имаме като управление на настоящия парламент (alias " ПКП " ), настойчиво не извършва Закона за герб на Република България и държи на фасадата на новата им постройка останки от сърп&чук и комунистически знаци от времето на СССР''. Това оповестява адв. Петър Славов на своята Facebook страница.

Ето какво още написа той:

Дотук доказахме по правосъден ред:

- Че държавният герб на Република България по закон следва да се сложи точно на централната фасада откъм " Ларгото ", на мястото на гореописаните останки, а не, да вземем за пример, в мазето на постройката.

- Че централната (предна) фасада е точно тази откъм " Ларгото ", а входът откъм паркинга от ул. " Московска " е задният вход. Или по терминологията на " ПКП ": начело си е " отпрЕде, а откъм гърба - " отДЗаде ".

- Че никакви " заместители " на държавния герб не са възможни, например - ламаринени табелки с рисунки, наподобяващи герба, закачени до страничните входове на постройката.

''Изумително е упорството на управниците ни от последните 11г., сходно на техните прародители (от които сякаш ни пазеха), да държат комунистически знаци от времето на тоталитарната страна на централната фасада на висшия законодателен орган в парламентарната ни Република, част от Европейски Съюз..
Срам!!'', добавя адв. Славов.

Как наподобява в този момент:
Снимка: Facebook  Битката на адв. Петър Славов и Мартин Димитров за държавния герб продължава

Как би трябвало да наподобява:
Снимка: Facebook  Битката на адв. Петър Славов и Мартин Димитров за държавния герб продължава

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР