''Първо на домакините, голяма чест е за нас. СДС си

...
''Първо на домакините, голяма чест е за нас. СДС си
Коментари Харесай

Бойко Борисов с яростна атака срещу БСП

''Първо на домакините, огромна чест е за нас. Съюз на демократичните сили си е нашата партия, когато бяхме дребни и не сме мислили, че ще се занимаваме с политика. Съюз на демократичните сили си беше нашата партия. Хубаво е, че сме всички тук дружно. Това е един миг да си създадем заключения. Как по този начин, с такива персони, партията се докара да не е водеща политическа мощ. Хубаво е, че ние направихме ГЕРБ, 10-12 години, успяхме да удържим позициите'', това съобщи министър председателят Бойко Борисов на празненството по случай 30-ия рожден ден на Съюза на демократичните сили (СДС).

Относно упоритостите на Българска социалистическа партия да ръководи още веднъж, Борисов бе безапелационен: ''Никога не би трябвало да го позволяваме отново. Същата мимикрия, сега е отново със своите поръчки. Те по този начин си направиха президент, направиха и опити толкоз пъти да ни съборят и нас.''

''Присъединявам се към оценката на всички, че Съюз на демократичните сили направи гражданска война. А ГЕРБ освен я бетонира, само че и надгради. Винаги, с някакви тъпи, жълти скандалчета, люпеха частичка, по частичка от Съюз на демократичните сили. Хубавото е, че в този момент сме дружно. Комунист да приказва от името на народа? Направиха Народния съд. Те избиха цвета на нацията. Трябва да внимаваме доста, Българска социалистическа партия е на 130 години, вършат национални произшествия, а по-късно излизат и все едно нищо не е станало. Пожелавам ви на всички да сте живи и здрави. Съюз на демократичните сили е в нашите сърца'', съобщи още министър-председателят на България Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР