''Първи реагирахме още в предишния петък, след нас реагираха Борисов

...
''Първи реагирахме още в предишния петък, след нас реагираха Борисов
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не можем да мълчим вече, това е диктатура в действие!

''Първи реагирахме още в предходния петък, след нас реагираха Борисов и Цацаров. Предлагаме идната стъпка- анкетна комисия. Защото сме с чувство, че замазват случая. От три години предизвестяваме за нарушение на свободата на словото'', това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред журналиста Сашо Диков в коридорите на Народното събрание във връзка невижданата рецесия в Българското национално радио. Разговорът сред Нинова и Диков бе излъчен преди минути в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

''Вчера публицисти от БНР изнесоха информация за напън против тях, не можем да мълчим повече, това е тирания в деяние. ГЕРБ избраха това управление на Съвет за електронни медии. То е наклонност към този момент, какъв брой публицисти бяхте гонени, уволнявани, тъй като имате друго мнение. Десетки пъти да посягаш на публицисти, това си е тежка диктатура'', съобщи още Нинова.

''Този път не го оставяйте да се размине с лакърдии. Не знам кой е главанакът, само че да не ни вършат на главанаци - целият български народ. Ние търсим политическата отговорност. Кой е оказвал политически напън, имена да се дадат? Ще ги поканим тук в Народното събрание да кажат истината. Да са спокойни, че го вършат в най-публичния орган, да не се тормозят, че някой ще ги преследва. Заставаме зад тях'', добави Нинова по отношение на Борисов, желанията на Българска социалистическа партия и публицистите от БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР