''Първата наша задача беше българските болници да не се окажат

...
''Първата наша задача беше българските болници да не се окажат
Коментари Харесай

Тома Биков: Ще има безвластие, ако правителството подаде оставка

''Първата наша задача беше българските лечебни заведения да не се окажат в ситуацията на лечебните заведения в други европейски страни, където лекарите бяха сложени пред избора кого да лекуват и кой да почине. В този смисъл ние се справихме през тези два месеца и половина'', това съобщи с решителност в предаването ''Панорама'', излъчващо се по Българска национална телевизия, националният представител от ГЕРБ - Тома Биков

''Смятам, че Националният действен щаб би трябвало да бъде поздравен за това, което направи. Много е елементарно да се разяснява в този момент, само че в оня миг нямаше явни други решения. Решението на държавното управление и на Националния действен щаб да слагат живота преди всичко беше вярното решение. По-добре да ни подлагат на критика в този момент за ограниченията, в сравнение с да ни питат " за какво умряха толкоз доста хора ", " за какво се стигна до тази покруса ", както се случи в други държави'', добави Биков.

''Коронавирусът по никакъв метод не беше в помощ на ръководството. Преди пандемията прогнозите за развиването на стопанската система ни бяха доста положителни. Сега задачата е да омекотим удара, да помогнем на тези, които са в потребност, както и да подпомогнем тези, които ще бъдат мотор на излизането от кризата'', изрази мнението си депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР