''Опитват се по всякакъв начин да захлупят, да похлупят, да

...
''Опитват се по всякакъв начин да захлупят, да похлупят, да
Коментари Харесай

Веселина Томова: Медиите на Борисов и Пеевски потулват скандала с Портних

''Опитват се по всевъзможен метод да захлупят, да похлупят, да пренебрегват този скандал, а той е интернационален величествен скандал, който не касае единствено Портних, а касае България, касае в това число и премиера на България Бойко Борисов. Отвсякъде всичко това е изтрито, от медии на властта, на Борисов и на Пеевски. Това потвърждава истеричния боязън и истеричната реакция на властта да затули скандала'', това съобщи проверяващата журналистка Веселин Томова от уеб страницата ''Афера'' в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

Поводът за думите ѝ е грандиозният скандал с кмета на Варна Иван Портних в Израел, който скандал е от 2018г., като съгласно Томова той е ловко прикриван от всички знаещи за него, а повода това да е допустимо е близостта на Бойко Борисов с премиера на Израел Бенямин Нетаняху.

От ФАКТИ припомняме, че по трудове на израелската медия ''Канал 20'', представена от ''Афера'', варненският кмет Иван Портних (ГЕРБ), който в този момент е претендент за нов мандат, е сътворил всеизвестен скандал при посещение през 2018г. в Хайфа (Израел) на варненска делегация водена от него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР