''Очевидно трябва много повече време, за да се развие в

...
''Очевидно трябва много повече време, за да се развие в
Коментари Харесай

Димитър Делчев: В държавата на ГЕРБ никой не работи това, за което е учил

''Очевидно би трябвало доста повече време, с цел да се развие в България съдружна просвета. Някак си почвата за работа, взаимна работа, не е плодородна в България. Това, което лишава 5-10 години в други страни, в България към този момент 29 години - не върви. Казвам го, тъй като опитът демонстрира, че съдружната просвета в България се възприема по-скоро като още един способ да убиеш съперник. Правиш го собствен съдружен сътрудник, след което го поставяш на някаква позиция, която е авансово ''минирана'', като по този метод го отстраняваш от политическата сцена, тъй че твоят съдружен сътрудник да не може в никакъв случай да се съвземе. Това е почти методът на ГЕРБ от 43-ото Народно заседание, а виждаме, че се случва и в 44-ото Народно заседание. ГЕРБ няма да се трансформират. Тяхното схващане за коалиция е хищническо. Те ''изяждат'' съдружните си сътрудници и минават на идващите. Вероятно за идващите избори те имат някой поради, който да им бъде комфортна патерица'', това съобщи в студиото на ФАКТИ ръководителят на ''Движение България на гражданите'' господин Димитър Делчев.

Той разяснява и декларирания като нов министър на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро: ''Г-н Димитров е приключил Академията по музика и хореография, т.е. той на процедура е хореограф. Но в страна, в която министър-председателят е пожарникар, министърът на опазването на здравето е финансист, за какво не министърът на екологията да е хореограф? В страната на ГЕРБ никой не работи това, за което е учил. Никой не прави това, което може. Очевидно, че господин Димитров ще е следващата фигура, която ще бъде сложена на някакво място, с цел да не стои това място празно.''

''Това с язовирите, неналичието на вода, е ''атомна бомба'' за екологията. Същото важи и за казуса с боклуците. Колкото по-надълбоко се рови човек в боклуците, толкоз повече замирисва. Оказва се, че това е бизнес, който от 10 години се организира в България и България се е трансформирала в сметището на Европа. На сходно място ( бел. ред. министър на околната среда и водите) би трябвало да се постави способен човек, човек с воля, човек с лице, който да може реши проблемите на бранша.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР