''Няма да развеем бялото знаме срещу ЦСКА. Ще се опитваме

...
''Няма да развеем бялото знаме срещу ЦСКА. Ще се опитваме
Коментари Харесай

Херо със заявка: Ще се надиграваме с ЦСКА, няма да развеем бялото знаме

''Няма да развеем бялото знаме против ЦСКА. Ще се опитваме да се надиграваме с тях и да спечелим в София, съобщи в изявление за " Хоризонт " треньорът на Берое - Димитър Димитров,. Както е известно, двата отбора играят в събота вечер на стадион " Българска войска ". Мачът е от 20.15 часа.

" Излизаме против едни от най-силните тимове в шампионата. Ще се надиграваме и ще се опитаме да вземем максимума от гостуването в столицата. Какво ще се получи и по какъв начин ще се развие този мач, то ще разберем след неговия край ", показа Херо.

" ЦСКА ще търси като нас успеха. Те се укрепиха с в допълнение футболисти. Имат доста мощни страни. Особено при статичните положения - корнери, фаулове и така нататък При нас те са уязвимост и би трябвало да бъдем деликатни точно в тези обстановки. Имаме проблем в ръстово отношение и в играта с глава. Ще желая да играем съсредоточени от самото начало на мача, знаейки че ЦСКА завоюва много мачове и точки в последните минути на мачовете си ", сподели Димитър Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР