''Не съм чел материала, в който се твърди, че България

...
''Не съм чел материала, в който се твърди, че България
Коментари Харесай

Румен Петков пред ФАКТИ: Борисов се изплю в лицето на перничани

''Не съм чел материала, в който се твърди, че България се господства от съветските ползи. Ако има подобен материал... да го видя, тъй като какво значи България се господства от съветските ползи? Ние дадохме на Съединените щати 2 милиарда за самолети, които ще получим в миналото, някак си. Това е цялостен слугинаж на непознат интерес, той е американски, не е съветски. Аз не мисля, че там има мисъл, там има слугинаж и подкупност. Там няма мисъл. Ако има мисъл - ще помислим за българския народен интерес, в тази договорка подобен няма'', това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков.

''Второ, по какъв начин да разясняваме обстоятелството, че имаме два реактора и си ги държим под найлоните в продължение на години? Как да разясняваме обстоятелството, че когато ние обяснявахме, че построяването на нуклеарната централа, ние от АБВ, няма опция? Днес гледаме зеления пакет на новия ръководител на Европейската комисия и виждаме какво ни чака. Ние сме изправени пред сериозна енергийна рецесия, в случай че не изградим по най-бързия метод двата реактора. И трето, когато преди 5-6 години, ние от АБВ предупредихме, че в случай че не изградим ''Южен Поток'' тогава, ще получаваме съветска газ от Турция, Радан Кънев, Иван Костов, Мартин Димитров, всевъзможни такива крупни анализатори споделяха, че това няма да стане. Има 300 млн. лв., които ние с вашата публика тази година губим от директни такси. И някой да излезе да каже, че имаме взаимозависимост от Русия, това е глуповато, в положителния случай. Този дует Станишев-Борисов аргументи големи вреди на България. Невероятни вреди в енергетиката'', сподели някогашният вътрешен министър в държавното управление на ''Тройната коалиция''.

''В момента Борисов държи един нарушител отпред на ''Булгаргаз'', който обезпечава на нас да си купуваме два пъти по-скъпа газ от тази цена, която заплаща Украйна. Не знам дали разбираме защо става дума? Аз споделям, че тези хора унищожават българската стопанска система, тъй като всеки задграничен вложител ще види, че доста по-евтино ще му бъде на всички места в Европейския съюз, като се изключи България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР