''Не разбирам вота на тези 27 мои колеги. Не разбирам

...
''Не разбирам вота на тези 27 мои колеги. Не разбирам
Коментари Харесай

Александър Симов: Изпсувах на ум, когато видях резултата на гласуването за Цацаров

''Не разбирам вота на тези 27 мои сътрудници. Не разбирам и тези, които стояха в коридорите и не гласоподаваха. Един от най-безумните причини, които чух от хората, които са дали своят вот за него (бел ред. за Сотир Цацаров в избор на нов ръководител на КПКОНПИ), в това число и от други парламентарни групи, е, че Цацаров е ослепителен правист. Въпросът не е какъв брой си добър, а защо се употребява това'', това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия Александър Симов пред журналиста Сашо Диков във връзка разцеплението в групата на Българска социалистическа партия, породило се от гласуването за нов ръководител на КПКОНПИ. Разговорът им бе излъчен в предаването ''ЕвроДикоФ''.

ФАКТИ напомня, че по време на гласуването за нов ръководител на КПКОНПИ, изненадващо или не, не дребна част (бел. ред 27 души от групата на БСП) от парламентарната група на Българска социалистическа партия гласоподава ''за'' избирането на Сотир Цацаров за ръководител на КПКОНПИ. В последна сметка, точно Цацаров оглави Антикорупционната комисия.

''Знаете ли като кажа Цацаров защо се сещам? За ''Ти си го избра''. Моят избор беше срещу и постоянно ще бъда срещу. Трудно ми е, не мога да си го обясня. Казах им да бяха дали своят вот за индивида на ''ВОЛЯ'', той доста по-малко вреди ще нанесе. Този парламент е неправилен, изпразнен от наличие. Когато видях резултата, първата ми реакция беше да изпсувам тежко на ум'', съобщи още Александър Симов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР