''Не бих казал, че трябва да съм изненадан, тъй като

...
''Не бих казал, че трябва да съм изненадан, тъй като
Коментари Харесай

Румен Драганов: Добросъвестните хора в туризма страдат заради крадците

''Не бих споделил, че би трябвало да съм сюрпризиран, защото това, че се краде от еврофондове е известно от много време и ние го следим с едно спокойствие'', съобщи пред ТВ+ шефът на Института за разбори и оценки в туризма Румен Драганов.

''Дори мога да кажа, че европейските фондове много негативно въздействат на българския туризъм. Това е по този начин от позиция на това, че тези бутафорни монументи, които се сътвориха на всички места, това заличаване на достоверност, което го виждаме в центъра на огромните градове, в това число в центъра на София с ремонтите, които се вършат отново с европейски средства'', сподели още Драганов.

''Тревожното във връзка с туризма е, че една огромна част от хората, които добросъвестно са употребявали средствата за къщи за посетители - те страдат сега. Защото какво е на един притежател на къща за посетители, когато той чака десетки проверки, каквито е имало и досега, а в това време тези, които са крали си стоят напълно умерено, тъй като те са покрити от имената на деня, които да са те'', добави още експертът по туризъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР