''Модерно е да се атакува някой, който е на власт,

...
''Модерно е да се атакува някой, който е на власт,
Коментари Харесай

Каракачанов: Горанов е един от най-добрите министри, правителството не е раздрусано

''Модерно е да се нападна някой, който е на власт, в това число и аз съм го правил, когато съм бил опозиция'', по този начин вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов разяснява в " Панорама " по Българска национална телевизия случая с смс-ите, които Васил Божков популяризира, потвърждавайки че са преписка с министъра на финансите - Владислав Горанов.

''Министър Горанов е един от най-хубавите министри, да не кажа най-подготвеният, тъй като най-дълго се занимава с тематиката, по която работи. Благодарение на него България има тази финансова непоклатимост и едни бюджети, които са едни от най-хубавите в последните десетилетия от историята на България. Така че държавното управление не е раздрусано. Изборите наближават, 10 месеца преди постоянните парламентарни избори е обикновено да има такива офанзиви, само че в случай че първите 3 години не си привикнал и се стресираш, значи не си се научил на нищо'', добави по тематиката ''Горанов-Божков'' министърът на защитата.

Според него психозата в Европа около ковид е била прекомерно огромна. Той добави, че ограниченията, които са били наложени от българското държавно управление, са дали резултат и България е страната с минимум болни и минимум умряли в Европа на глава от популацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР