''Искам да седнем с премиера и да му задам поне

...
''Искам да седнем с премиера и да му задам поне
Коментари Харесай

В. Байрямова, Биволъ: Борисов трябва да си каже за откраднатите пари и да понесе отговорност

''Искам да седнем с премиера и да му задам най-малко няколко въпроса. Те ще бъдат доста значими не толкоз за мен, що се касае за всички, които чакат отговори. Аз не преставам да си бленувам, че някой ден ще има превъзходния късмет да си поговоря с този човек (б.р. с Бойко Борисов). При оня въпрос (б.р. Има ли дете от Борислава Йовчева?) физиономията му се вкамени. Той дължи ужасно доста отговори''. Това съобщи в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком, работещата за ''Биволъ'' журналистка - Вилдан Байрямова, която попита премиера Борисов дали има дете от манекенката Борислава Йовчева, а той отхвърли.

''Въпросът е безпределно значим. Мен не ме интересува кой с кого си ляга, с кого се развъжда, персоналният живот не ме интересува. Категорично! Но когато това дете е ключ към една доста мътна, да не кажа мръсна, история, в която става дума за пране на пари, 5 милиона... А може би това е единствено една от перачниците. Няма доказателства, че това детенце там е негово, ние не можем да желаяме ДНК. Но Борисов би трябвало да си каже за откраднатите пари. И освен да каже, само че и да понесе отговорност. Но кой ще е този прокурор, ние нямаме Лаура Кьовеши'', установи Вилдан Байрямова.

''Аз просто попитах дали има дете от Борислава Йовчева. Такава физиономия от него не бях виждала, доста се промени, като че ли се увълчи. Процеди единствено: ''Нямам''. Аз се провикнах ''Ама почтена дума ли'', като той тогава сподели: ''Нямам! Абсурд. Глупости не ме питайте''. После се намесиха пазителите на неговото тяло и за следващ път в този ден бях отстранена'', описа смелата журналистка.

Журналистката от ''Биволъ'' показа, че след заложения въпрос към Борисов е получила позвънявания, както и известие във Facebook от непознати хора. Съобщения, които са цинични и е срамно да бъдат представени.

Целия разговор сред Сашо Диков и Вилдан Байрямова можете да изгледате след 1:02:40 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР