''Искам да има честна, справедлива кампания, но това, което наблюдавам

...
''Искам да има честна, справедлива кампания, но това, което наблюдавам
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Искам да има честна и справедлива кампания, виждам много грешки

''Искам да има почтена, обективна акция, само че това, което следя сега, е че фактически се залага на живот и гибел, всеки ще покаже най-лошото си лице. Смятам, че се позволяват много неточности от всички политически обединения в планирането на съответната кампания''. Това разяснява пред bTV някогашният зам.-председател на ГЕРБ, някогашен народен представител, някогашен силов министър и сегашен създател на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов.

Той остана единствено редови член на ГЕРБ след абсурда ''Апартаментгейт'' и за първи път няма да е началник на предизборния щаб на ръководещите. В ролята си на наблюдаващ той означи, че ''чисто в учредителен проект има доста неточности, които се позволяват освен от ГЕРБ, само че и от останалите политически формации''.

Той загатна, че вижда проблем освен в тона на акцията, само че и в организацията ѝ: ''Една акция би трябвало да се възнамерява месеци преди стартирането. За огромно страдание, виждаме, че има избрани проблеми''. Той дори подсети, че преди предния локален избор още през юни номинациите на ГЕРБ са били ясни и всеки претендент е можел мажоритарно да уголемява периферията на партията по места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР