''Има много въпроси, които се поставят при анализа на договорите,

...
''Има много въпроси, които се поставят при анализа на договорите,
Коментари Харесай

Пенчо Милков, БСП: Българската нация няма своя основна цел

''Има доста въпроси, които се слагат при разбора на договорите, да вземем за пример дали България може да търси отговорност от производителя и от кой съд, в случай че тръгне да го прави. В договарянията не са реализирани положителни условия'', това съобщи националният представител от ПГ на ''БСП за България'' Пенчо Милков по отношение на договорката за F-16 в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия.

''Ние сме за модернизацията на българската войска, за закупуване на нови самолети, само че когато има две гласувания, едното от 43-то държавно управление, едно от сегашното, които нарушиха оптималния размер на сумата и метода на заплащане, това сътвори у нас първата задръжка'', добави социалистът.

На въпроса дали партийните дотации, както и дебатът за отпадането на машинното гласоподаване, не са прекомерно дребни тематики за различие с ръководещите, Милков съобщи: ''Ако дневният ред се задава от мен, първо бих показал дали българската нация има основна съществена цел - няма такава. Да вземем да вземем за пример отчета за националната сигурност - за мен това е документът, който обяснява положението на българите всяка година. Основният проблем, по който ние би трябвало да се обединим с всички политически сили, е демографията. В повече от 15 страници в отчета има стряскащи констатации на експертите''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР