'' Г-н Панов е направил силни изказвания, няма да коментирам

...
'' Г-н Панов е направил силни изказвания, няма да коментирам
Коментари Харесай

Съдия Атанаска Дишева: Лозан Панов е обект на постоянни обиди

'' Г-н Панов е направил мощни изявления, няма да разясня дали са правилни или не. Появиха се обвинявания за изявлението му. Той е обект на непрекъснати обиди на съвещанията на Висшия правосъден съвет, протоколите са обществени. Едни непрекъснато повтаряни изказвания за неговата работа. Той е давал и преди този момент няколко изявленията, мощни, крайни в някои връзки, няма да давам изводи дали са правилни. И без това той е непрестанно под ''обстрел'', това съобщи членът на Висшия правосъден съвет арбитър Атанаска Дишева в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком. Думите ѝ са във връзка изявлението на Лозан Панов, ръководител на Върховния касационен съд, пред ''Дневник''.

Водещият Диков запита Дишева дали има късмет Панов да бъде отхвърлен от поста си посредством импийчмънт от Висш съдебен съвет, а тя отговори по този начин: ''Така ми се коства, да, евентуално има. Ако има такава настройка, евентуално 17 гласа биха били събрани без проблем.''

Според Дишева използването на правото и разпоредбите във Висш съдебен съвет нямат значение, като тя акцентира, че изказванието ѝ е в подтекста на последното съвещание на органа, което бе за смяна на стопанина на Съдебната палата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР