''БСП няма да се изкуши да използва пандемията за постигане

...
''БСП няма да се изкуши да използва пандемията за постигане
Коментари Харесай

Крум Зарков: Трябва да бъде въведено видеонаблюдение на изборите

''БСП няма да се изкуши да употребява пандемията за реализиране на политическите си цели, само че в изборния интервал тя ще бъде обект на политически и публичен спор, както и методът, по който държавно управление се оправя със обстановката, със здравните и стопански ограничения, с проекта за ваксинация''. Това сподели в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия Крум Зарков, който е депутат в 44-ото Народно заседание, а също по този начин заместник-председател на парламентарната група на ''БСП за България''.

''Донякъде парадоксално, ненапълно цинично, само че мисля, че ръководещите употребяват пандемията. В края на този мандат България ще се окаже в тежка обстановка и някак си от единствено себе си естествено идва разсъждението, че това се дължи на пандемията. Тя, несъмнено, е огромно тестване, само че тя не е отговорна за рушенето на институциите, за систематичното тъпчене на всеки престиж в тази страна… Пандемията осветли по жесток метод неналичието на промени и пропуснатото минимум четиригодишно време”, добави той.

''Трябва да бъде въведено видеонаблюдение на изборите. Това ще докара до по-голяма бистрота и по-голямо доверие в процеса'', безапелационен бе Зарков.

''Вие направихте допустимо най-сложното нещо, съчетавайки машинното и ръчното гласоподаване, а в този момент казвате, че въвеждането на видеонаблюдение е сложно'', обърна се Крум Зарков към другия посетител в предаването - сътрудника му от ГЕРБ Тома Биков.

''Най-голямото ни тестване ще е да представим стратегия, която да убеди хората да гласоподават за нас. Има две благоприятни условия за сформиране на идващото държавно управление - коалиция към ГЕРБ и към Българска социалистическа партия. Нашата цел е да убедим хората да съставим такова правителство'', счита националният представител от Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР