385 британски лири ще струват най-скъпите билети за двата мача

...
385 британски лири ще струват най-скъпите билети за двата мача
Коментари Харесай

ВИП билети по 385 паунда за Бостън - НЙ Янкис в Лондон

385 английски лири ще костват най-скъпите билети за двата мача от историческата серия сред Бостън Ред Сокс и Ню Йорк Янкис в Лондон. Дебютът на Мейджър лийг бейзбол в Европа ще се състои на 29-30 юни 2019 година на Олимпийския стадион в столицата на Англия, а предварителната продажба започва през днешния ден в 10 ч. по Гринуич (12 ч. българско време).

Първоначално беше оповестено, че цените на пропуските ще варират сред 30 и 320 паунда (66-704 лева.). При разкриването на подробната скица на трибуните се оказа, че ще има и ВИП билети за 845 лева по днешния курс на Българска народна банка. Пропуските от категория " Премиум " ще обезпечат достъп до местата на първите редове зад бекстопа, който ще бъде построен паралелно на централната естрада на стадиона. Там ще бъдат и дъгаутите на двата тима.



Още предишния петък стартира продажбата на билети за притежателите на сезонни карти на " алените чорапи ", които ще бъдат официални домакини на двете срещи от постоянния сезон на МЛБ в Лондон. Днес достъп до платформата на Ticketmaster.com ще получат всички авансово записали се почитатели. Свободната продажба за всички останали ще стартира в четвъртък (6 декември).

Бейзболният потенциал на стадиона на футболния Уест Хем ще бъде за към 60 000 фенове. Всеки консуматор ще има право да закупи не повече от осем билета с една кредитна карта. Началните часове на мачовете сред Бостън и НЙ Янкис в английската столица са 18,10 ч. локално време на 29 юни (събота) и 15,10 ч. на 30 юни (неделя).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР