3800 лева сметка за вода. Жители на столичния квартал Красно

...
3800 лева сметка за вода. Жители на столичния квартал Красно
Коментари Харесай

Няма такава държава! Българи шокирани от рекордни сметки за вода

3800 лв. сметка за вода. Жители на столичния квартал " Красно село " бяха не просто неприятно сюрпризирани, а шокирани от рекордните фактури. При такава сметка човек би споделил, че хората от блока имат плувен басейн в мазето.

Фактурите са получени в двата входа на блок 200 в квартала. Сред сметките има такива за 3400 лева, 2700 лева, 1740 лева, както и 3800 лева Рекордно високите сметки са изравнителни и са за последната половин година.

Хората не могат да си обяснят рекордно високите сметки. По думите им е невероятно толкоз доста кубици вода да минат през тръбите на жилищата. Според тях това е явна техническа неточност, която би трябвало да бъде открита.

1400 кубика за половин година – толкоз, съгласно " Софийска вода ", е изразходвало петчленното семейство на Станислав. В същото време самостоятелният му водомер отчитал по 60 лева месечно.

От " Софийска вода " признават, че сходни сметки са казус. Търсят повода. Ще вършат инспекции на инсталацията и на самостоятелните водомери. Междувременно хората отхвърлят да платят и са подготвени да стигнат до съд.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР