38% от руснаците не искат президентът Владимир Путин да управлява

...
38% от руснаците не искат президентът Владимир Путин да управлява
Коментари Харесай

Шокиращо проучване: Идва ли краят на Путин?

38% от руснаците не желаят президентът Владимир Путин да ръководи още един мандат, заяви социологическа организация, представена от ДПА.

Путин, който е на власт като президент съвсем две десетилетия, ще доближи конституционния предел за два поредни президентски мандата през 2024 година

Той беше избран отново предходната година с повече от три четвърти от гласовете на гласоподавателите.

Резултатите на общонационално допитване, осъществено този месец от "Левада център ", демонстрира растящо неодобрение от съветския водач.

Процентът на руснаците, които не желаят Владимир Владимирович да продължи да ръководи след настоящия си мандат, е максимален за последните пет години, след усилването на национализма вследствие на анексията на Крим от Москва през 2014 година

"Ще станем очевидци на отрицателна наклонност във връзка с президента ", сподели шефът на организацията Лев Гудков.

Властта на Путин е значително учредена на импулса от минали достижения и неналичието на други възможности, сподели Гудков.

"Днес всичко зависи от неналичието на опция. Но отношението е най-вече негативно, тъй като неналичието на опция се поддържа със мощ ", добави Гудков.

Повече от 1000 души бяха арестувани на опозиционен митинг в центъра на Москва този уикенд. Демонстрацията беше белязана от най-големия брой арести при митинги в Русия за последното десетилетие, съгласно неправителствената организация "ОВД-Инфо ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР