38-годишният шофьор, който блъсна и уби 3-годишно момиченце в бургаското

...
38-годишният шофьор, който блъсна и уби 3-годишно момиченце в бургаското
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода шофьора, който уби 3-годишно дете в Дебелт

38-годишният водач, който блъсна и умъртви 3-годишно момиченце в бургаското село Дебелт, е освободен. Това оповестиха от полицията.

След приключването на първичната мярка за задържане от 24 часа, на този стадий, прокуратурата не е повдигнала обвиняване и не е поискала удължаването на задържането. Разследването по случая от полицията продължава.

„ В развой на изясняване е това дете какво е предписание там, за какво е било без наставнически контрол и най-вероятно ще бъде сезиран регионалният отдел за Закрила на детето. Шофьорът има брошура от 2017 година До този миг има единствено едно записано нарушаване и то е за техническа нередовност на транспортното средство “, сподели ст. контрольор Константин Вангелов от бранш „ Пътна полиция “ Бургас.

Все още се чака кръвната проба за опиати на водача, откакто полевият тест сподели приложимост на канабис. Не е изключено обаче той да е приемал медикаменти, което да е объркало теста. За това тестът, изпратена във ВМА, ще даде най-точен отговор на въпроса, дали е бил дрогиран зад кормилото. Автомобилът му, на този стадий, е конфискуван.

Шофьорът е ветеринарен доктор. Бил в региона на село Дебелт, с цел да носи медикаменти за болен кон. На връщане, минава около къщата на фамилията на детето, което си играело на одеяло на земята. Така се е стигнало до съдбовния конфликт. Според околните, водачът даже не схванал за случая и трябвало да го догонят.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР