38-годишният И.А. е задържан до 72 часа с постановление на

...
38-годишният И.А. е задържан до 72 часа с постановление на
Коментари Харесай

Разкриха подробности за жестокото убийство в Разградско

38-годишният И.А. е арестуван до 72 часа с разпореждане на прокурор от Окръжната прокуратура в Разград, откакто е бил притеглен като обвинен за съзнателно ликвидиране по член 115 от Наказателен кодекс, оповестиха от обвиняването.

Досъдебното произвеждане по случая е формирано, откакто към 23 часа нощес, обвиненият стрелял с пневматична пушка, улучил 48-годишен мъж и предизвикал неговата гибел.

Пострадалият отишъл в дома на И.А. дружно с малолетен собствен другар, с цел да беседва със сестра му, която също живеела там. След като пристигнали на място и влезнали в двора на къщата, двамата мъже били посрещнати от 38-годишния обвинен, който държал пушка и почнал да им насочва закани.

Последвали няколко изстрела, като един от тях попада в шията на 48-годишната жертва. Мъжът съумял да избяга, само че след към 50 метра пада на земята в безпомощно положение. До идването на екипа от незабавни медици той умира.

Окръжна прокуратура - Разград ще внесе искане в Разградския областен съд за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на 38-годишния мъж.

По случая, през днешния ден 6 февруари, окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров направи изказване пред публицисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР