38-годишният баща Джереми Еванс беше толкова сигурен, че няма да

...
38-годишният баща Джереми Еванс беше толкова сигурен, че няма да
Коментари Харесай

Татко си спомня ужасяващия момент, в който лицето му беше разкъсано от мечка гризли, докато седеше, държейки се за ухото

38-годишният татко Джереми Еванс беше толкоз сигурен, че няма да оцелее, че се опита да постави завършек на живота си, до момента в който събираше нагоре по раздраната плът, издърпана от лицето му от солидна мечка гризли.

С револвера в ръка той се опита да постави завършек на живота си „ при личните си условия “, до момента в който лежеше с осакатено лице и пръстите му „ счупени и движещи се в разнообразни направления “.

След като неотдавна стана татко, господин Евънс бе отишъл на лов в отдалечените Скалистите планини на Алберта, Канада, нещо, което обичаше да прави постоянно.

Въпреки това, този път обичаното му занимание приключи с злополука, защото той беше грубо атакуван няколко пъти от мечка гризли, оставяйки го с толкоз осакатено лице, че той обмисля да се простреля след нападението.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Въоръжен мъж в полицейска униформа умъртви 16 души при най-тежката всеобща пукотевица в Канада

Опитвайки се да отбрани дребното си, женската мечка се почувства застрашена от Джеръми и се нахвърли, преди той да успее...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР